Заведение 310 кв.м Студентски Град, гр. София

2 000 /Лева
Площ (кв.м)
310
Бани
2

Детайли

  • Година на построяване: 0001

Удобства

  • Обзаведен
  • Панел
  • ТЕЦ

Описание

Агенция "Некст-РЕ" предлага ексклузивно под наем кафе-бар в кв. Студентски град, разположен изцяло на партерно ниво. Състои се от голяма рзчупена зала, два санитарни възела и склад със обща застроена площ от 140 м2 и прекрасна собствена градина с много зеленина с площ от 170м2. Заведението е много добре разработено, напълно оборудвано и обзаведено, отговаря на всички изисквания и разполага с напълно изрядна документация за дейността. Отоплява се на ТЕЦ, както и с 2 климатика. Видеонаблюдение с 10 камери, нова монтирана озвучителна система, изградена вентилация, ледогенератор, 2 компютъра, касов апарат, нефискален принтер, професионален тъч монитор за маркиране . Обявената цена е без ДДС. Продават се бизнеса и оборудването на цена по договаряне.
Агенция "Некст-РЕ" работи с колеги за всички свои оферти! За повече информация и огледи се свържете с мен Васил Сугарев на тел: 0888940155.

Свържете се с брокера

Васил Сугарев

Занимава се професионално с недвижими имоти от 2009 г. Един от създателите и управител на агенция Некст-Ре. Завършил е УНСС със специалност „Икономика на недвижимата собственост“. Сред любимите му занимания са спорт, музика и пътуване.

Съгласен съм с политиката за поверителност