Офис 411 кв.м Витоша, гр. София

440 000 /Евро
Етаж: 1 от 6
Площ (кв.м)
411

Детайли

  • Година на построяване: 2007

Удобства

  • Обзаведен
  • Паркомясто
  • Тухла

Описание

Некст Ре има удоволствието да ви предложи за покупка, луксозно обзаведен офис, интериорният дизайн на който, е дело на един от нашите най-награждавани и популярни дизайнери. Имотът се намира в кв. Витоша в непосредствена близост до бул. Симеоновско Шосе. „Създаден като работно пространство на дизайнерско студио с международна практика и висок клас клиенти, той комбинира рецепция, заседателна зала, кабинет и комфортни работни места. Отвори в преградните стени и огромните интериорни стъклени витрини създават интересни визуални връзки. Обточващите целия офис високи вътрешни платформи придават нестандартност на пространството. Избраните материали, мебели и осветление маркират интериора с изтънчен вкус и креативно отношение към дизайнерските класики. Офисът се предлага изцяло обзаведен в духа на актуалния тренд да съчетава усещане за дом или стилен клуб, да излъчва едновременно класа и уют. Разположен е на първи етаж над търговски пространства и има излаз към козирка, която играе ира представително делови и артистичен характер. Пространството е оригинално и модерно зонирано, така че да се обособят входна зона с роля на удобна тераса.” /Описанието е предоставено от собственика на имота/.
Към офиса има две паркоместа и възможност за наемане на склад (450 кв.м), намиращ се точно под него.За повече информация и огледи се свържете с мен на тел: 0888902392. Агенция Некст-РЕ работи с колеги за всички свои оферти! Номер на обявата 7147.

Свържете се с брокера

Марин Бакърджиев

Завършил Право в Югозападен университет „Неофит Рилски“ през 2002г.Има дълъг опит в сферата на недвижимите имоти. Професионалист, който е неотлъчно с клиента от началото до финализирането на сделката. Хобито му е риболов, стрелба с лък и еърсофт.

Съгласен съм с политиката за поверителност