Мезонет 305.27 кв.м Студентски Град, гр. София

252 955 /Евро
Етаж: 8 от 8
Площ (кв.м)
305.27
Бани
2
Спални
3

Детайли

  • Година на построяване: 2017

Удобства

  • акт15
  • Асаньор
  • Луксозни общи части
  • Необзаведен
  • Тухла

Описание

12% НАМАЛЕНИЕ! Агенция "Некст-РЕ" има удоволствието да Ви представи четиристаен мезонет в нова жилищна сграда с модерна архитектура. Сградата е разположена в близост до НСА и Зимен дворец. Акт-16 е предвиден за 07.2017 г. Конструкцията е монолитна стоманобетонна, безгредова. Ограждащите стени са от тухлена зидария Wienerberger POROTHERM с дебелина 25 см., с 10 см. външно монтирана топлоизолация. Покривът на сградата е плосък (топъл покрив) с положени топлоизолационни и хидроизолационни слоеве, защитени от циментова замазка. Фасадата на сградата е изпълнена със силиконова мазилка Ceresit – цвят “бяло” и “графит”. Сградата разполага с едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, 23 паркоместа в сутерена и 6 търговски обекта на партера. Степен на завършеност – шпакловка/замазка. Отопление – ТЕЦ. Подово отопление, също на ТЕЦ, не на ток.
Жилището се намира на осми етаж. Чиста площ – 264 кв.м. (включително 41,25 кв.м. тераса и 80,40 покривна тераса) с настилка Декинг, поливна система, възможност за джакузи. Първо ниво: антре, дневна + светъл кухненски бокс, кабинет (спалня), баня + тоалетна, тераса. Второ ниво: коридор, две спални, втора баня + тоалетна. В общата площ влизат и 31,28 кв.м. неусвоено пространство, което може да се обособи като още една или две стаи. Изложение юг/изток/север. Мазе – 2.62м2. В цената влиза двоен гараж с елеватор, което ще позволява паркирането на общо 4 автомобила. Възможност за покупка с кредит! Асансьор ORONA. Намалението е отразено в цените! Оферта 5157

Свържете се с брокера

Ива Борисова

Работи в агенцията от 2016 год. Има сериозен опит в областта на управление на недвижими имоти. Инженер по образование. Владее френски, испански и английски език. Обича да играе тенис и да кара ски, както и  музиката и киното.

Съгласен съм с политиката за поверителност