Гараж 13 кв.м Банишора, гр. София

8 500 /Евро
Площ (кв.м)
13

Детайли

  • Година на построяване: 0001

Удобства

  • Тухла

Описание

БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА! Агенция Некст-РЕ предлага за продажба подземен гараж в новострояща се пет етажна жилищна сграда в кв. Банишора, (Акт 16 се очаква краят на 2018 год.) Достъпът ще се осъществява с асансьор. Сградата се намира в широкия център на София, до бул. Сливница и ул. Опълченска, на тиха и спокойна улица в район с отлична инфраструктура и бързи транспортни връзки с ключови направления в столицата. Предлагат се за продажба и едностайни, двустайни, тристайни жилища, и търговски площи. Сградата ще бъде с луксозни общи части и оборудвана с асансьор. Включена към ТЕЦ. За всяко жилище е предвидено мазе.
Апартаментите се предлагат със следната степен на завършеност: шпакловка и замазка. Инвеститорите са коректни, с опит и история на много реализирани проекти. Снимковият материал, който прилагаме отразява актуалния етап на строителство на сградата, разпределението и квадратурите на паркоместата. Агенция Некст-РЕ работи с колеги за всички свои оферти! За повече информация и огледи се свържете с нас на тел: 0883 940 003, Ива Борисова, 0888 902 392, Марин Бакърджиев. Разгледайте всички наши предложения на www. nextre. bg. Номер на обявата в агенцията: 6239.

Свържете се с брокера

Марин Бакърджиев

Завършил Право в Югозападен университет „Неофит Рилски“ през 2002г.Има дълъг опит в сферата на недвижимите имоти. Професионалист, който е неотлъчно с клиента от началото до финализирането на сделката. Хобито му е риболов, стрелба с лък и еърсофт.

Съгласен съм с политиката за поверителност