4-стаен 132.72 кв.м Люлин 6, гр. София

92 904 /Евро
Етаж: 7 от 7
Площ (кв.м)
132.72

Детайли

  • Година на построяване: 2019

Удобства

  • Тухла

Описание

Агенция „Некст-РЕ“ предлага БЕЗ КОМИСИОННА ЗА КУПУВАЧА двустайни, тристайни и четиристайни жилища в затворен луксозен комплекс. Локацията е предвидена да дава бърз достъп до метростанция, трамвай, тролей и автобус и е в близост до Западен парк с гледка към Витоша. На пешеходно разстояние има магазини от големи вериги и болница. Строежът се предвижда да бъде изпълнен в унисон с всички модерни технологии и иновации, ще бъде дадена възможност за отдалечено наблюдение на всички строителни работи. В границите на оградения комплекс са предвидени парк, спортна площадка, постоянно видеонаблюдение на общите части. Жилищата се издават на следната степен на завършеност: стени на шпакловка, под на замазка, PVC дограма – пет камерна цвят златист дъб, блиндирана външна врата. За разпределението и квадратурите на горепосоченото жилище вижте приложената схема. Към всеки апартамент се продава по избор – подземен гараж на цена от 10 500 евро, или подземно паркомясто на цена от 6 900 евро.Строителят е с дългогодишна история и има множество завършени обекти. Предлагат се гъвкави схеми за плащане. Акт 14 се очаква краят на 2018 год. разрешението за ползване март 2019 год. На този етап има богат избор от жилища и гаражи.
Агенция „Некст-РЕ“ работи с колеги за всички свои оферти! Разгледайте всички наши предложения на www.nextre. bg. Номер в агенцията 6137.

Свържете се с брокера

Марин Бакърджиев

Завършил Право в Югозападен университет „Неофит Рилски“ през 2002г.Има дълъг опит в сферата на недвижимите имоти. Професионалист, който е неотлъчно с клиента от началото до финализирането на сделката. Хобито му е риболов, стрелба с лък и еърсофт.

Съгласен съм с политиката за поверителност