Времето е пари, с нас пестиш и двете!

3-стаен 123 кв.м Център, гр. София

194 500 € /Евро
Етаж: 4 от 5
Площ (кв.м)
123
Спални
2

Детайли

  • Година на построяване: 1936

Удобства

  • Входа се заключва
  • Полуобзаведен
  • ТЕЦ
  • Тухла

Описание

Агенция Некст-РЕ предлага аристократичен апартамент на емблематичната улица "Княз Борис I" в близост до "Съдебна палата", пл. Македония, бул "Витоша" множество магазини, район с изключително развита социална инфраструктура.
Предлаганият имот е разположен на четвърти етаж в масивна тухлена сграда от средата на миналия век, отлична възможност за хора търсещи простор, спокойствие, светлина и уют в сърето на столицата ни. Отоплението е централно и жилището е много топло през студените месеци. Изложението е изток/запад и е доста светло.Височината на таваните е 3метра, което създава страхотно усещане за простор.
Чистата площ е 123м2, общите части са поддържани и чисти. Състои се от: антре, просторен хол с вестибюли преход към две спални, кухня, килер и две тераси.

Агенция Некст-РЕ работи с колеги по всички свои оферти!

За повече информация и оглед:

брокер: Асен Диловски

тел: 0888 902 392

email: dilovski@nextre.bg

Свържете се с брокера

Валентин Цеков

Доказан професионалист в сферата на недвижимите имоти. Занимава се с тази дейност от 1999 г. Притежава богат опит и познания, които развива с различни специализирани курсове. Изключително компетентен и внимателен брокер, който непрекъснато информира своите клиенти за пазара на НИ. Дипломиран актьор от школата на Велко Кънев. Хоби: Каяк за бързи води, рафтинг, спорт, книги.


    Съгласен съм с политиката за поверителност