2-стаен 71.19 кв.м Студентски Град, гр. София

99 666 /Евро
Етаж: 1 от 5
Площ (кв.м)
71.19
Бани
1
Спални
1

Детайли

  • Година на построяване: 2018

Удобства

  • Газ
  • Електричество
  • преди акт14
  • Тухла

Описание

Агенция "Некст-Ре" ООД предлага за продажба апартаменти в жилищна сграда "Bella Vista", съчетаваща най-високите постижения в проектирането и строителството на жилищни сгради в един хармоничен стил. Сградата е разположена в тихата част на квартал Витоша, район Ст.Град, в непосредствена близост до посолствата. Състои се от три секции, всяка от които по пет жилищни етажа, партер с магазини, два сутерена с паркоместа, гаражи и мазета. В двора на сградата са обособени и надземни паркоместа. За осигуряването на необходимата зеленина са предвидени тревни площи около сградата с висока и ниска декоративна растителност, много цветя и дървета, паркова зона с алеи и кът за отдих с места за сядане. За сигурноста на живущите е предвидено изграждането на ограда с 24-часов контрол на достъпа.
Предвиден Акт-16 за декември 2018 година. Жилищата в продажба са едностайни, двустайни и тристайни, с възможност за обединяване за любителите на по-големи пространства. Светлата височина на жилищните етажи е минимум 2,65 м. съгласно нормативите за ново строителство.
Конкретният апартамент се намира на първи жилищен етаж в секция А на сградата. Чиста жилищна площ – 60,42 кв.м. Състои се от антре, дневна + кухненски бокс, спалня, баня + тоалетна, балкон. Предлагаме различни схеми на разплащане с предвидени отстъпки!!! Възможност за покупка на паркомясто или гараж.
Агенция „Некст-РЕ“ работи с колеги за всички свои оферти! За повече информация и огледи се свържете с мен на тел: 0883940003, Ива Борисова. Номер на оферта: 5443.

Свържете се с брокера

Ива Борисова

Работи в агенцията от 2016 год. Има сериозен опит в областта на управление на недвижими имоти. Инженер по образование. Владее френски, испански и английски език. Обича да играе тенис и да кара ски, както и  музиката и киното.

Съгласен съм с политиката за поверителност